Welkom bij Easy Active - wij zijn open voor jou!

Gratis weekpas

Vul onderstaande gegevens in, kies een locatie bij jou in de buurt en kom geheel vrijblijvend sporten!

Welkom bij Easy Active

Gratis weekpas

Vul onderstaande gegevens in, kies een locatie bij jou in de buurt en kom geheel vrijblijvend sporten!

Bij Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid en om te ontspannen. Je vindt ons in heel Nederland. Join the club!

Wat zoek je in een sportschool?

Bij Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid en om te ontspannen. Wat jouw motivatie ook is; wij helpen je graag met jouw gezonde leefstijl! Het is onze uitdaging om je te helpen bij het zoeken naar wat het beste bij jou past. Want wat je leuk vindt houd je veel langer vol! Wil je tips over lifestyle of voeding? Ook daarvoor staan onze teams voor je klaar. Wij houden van ons vak en dragen onze passie graag aan je over.

 

Bij Easy Active doen we veel meer dan mensen helpen te sporten.

We weten natuurlijk allemaal dat gezond eten, sporten en beweging horen bij een gezonde lifestyle. In het Easy Active Blog geven we je regelmatig informatie over hoe je zo´n gezonde lifestyle kunt bereiken en handhaven.
Check regelmatig ons blog, zodat je niets mist!

 

Aanbod Easy Active

Sneller, slimmer, fitter… eGym!

Snel weer in conditie raken of afvallen door twee keer per week 30 minuten te trainen? Dat kan met de eGym. De apparaten worden één keer door een trainer voor jou afgesteld en daardoor passen ze zich iedere keer dat je gaat trainen aan jouw lichaamskenmerken aan. Deze methode is daarmee veilig bij blessures en ook veel ouderen vinden het prettig sporten. Het lijkt immers meer een spel dan fitness en toch zijn de resultaten geweldig! 

Gratis proberen

Personal Training

Ben jij er helemaal klaar voor om je doel te bereiken? Maar wil je daar wel graag deskundige hulp bij en worden gemotiveerd? Dan is personal training echt iets voor jou. Maak kennis met onze personal trainers en werk samen aan jouw fitheid en gezondheid.

Small Group PT
Wil je in groepsverband dezelfde individuele motivatie en aandacht voor jouw persoonlijke doel? Dan sluit je aan bij 30Active. In een groep van maximaal 8 personen train je twee per week. Het programma is afwisselend en wordt voor jou op maat aangepast.

Gratis proberen

Groepslessen

Veel van onze leden komen speciaal om samen met anderen te sporten. We hebben een mooi aanbod van conditie-, kracht- en danslessen, en ook yoga en pilates staan op het programma. Groepslessen zijn een leuke manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken. Doordat je sport in een groep motiveer je elkaar en onze enthousiaste instructeurs maken van elke les een belevenis! Kom een keer meedoen en ervaar het zelf! Op de locatiepagina van jouw club kun je zien aan welke trainingen je kunt meedoen. We kijken uit naar je komst!

Gratis proberen

Online Workouts Easy Active

EasyActive: 50Fit Workout

EasyActive: BBB Workout 2

EasyActive: Stabiliteit training

EasyActive: Total Body Workout 5

Gratis weekpas

Vul onderstaande gegevens in, kies een locatie bij jou in de buurt en kom geheel vrijblijvend sporten!

MEDEDELING: GESLOTEN TOT EN MET 19 MEI

In verband met coronavirus maatregelen vanuit de overheid zijn wij gesloten tot en met 6 april. Wij bieden onze leden in deze periode mogelijkheden om vanuit thuis mee te doen met online sportfaciliteiten. Houd hiervoor onze facebook pagina in de gaten. 

We danken je voor het begrip en zien je na de sluitingsperiode graag weer op onze club.

Tip: volg ons op facebook voor thuis sport mogelijkheden!

Team Easy Active

Online inschrijven

Wil je zelf al je abonnement regelen? Eventuele acties worden direct verwerkt.