fbpx

Fitnessclub wordt gezonde beweegclub

De tijden dat een fitnessclub alleen voor fanatieke krachtsporters was is allang voorbij. Maar we zien nu een geweldige nieuwe trend: van fitness naar steeds meer gezondheids- en beweegclub.

Gezondheid voorop

Het gaat niet eens alleen om sportiever worden of een betere conditie opbouwen. Nederlanders gaan steeds vaker naar de fitnessclub “voor mijn gezondheid”. En dat is helemaal terecht. Uit onderzoek blijken de positieve invloeden van beweging op het voorkomen van ziekte en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Jong en oud motiveren elkaar

En als je dan bij een Easy Active club binnenkomt als veertiger die gezonder wil worden, kun je zomaar een zestiger tegenkomen die met gemak nog een flinke barbell de lucht in zwaait of met plezier de weerstand op de fiets nog wat omhoog zet. Dat is toch een perfecte motivatie om ook in beweging te komen, want gezond oud worden willen we allemaal.

Wat past bij jou?

We zouden onze fitnessclub ook gerust beweegcentrum kunnen gaan noemen, want je hoeft echt geen zweetdruppels te produceren om fitter te worden. Je kunt er ook voor kiezen om het rustig aan op te bouwen. Dat is namelijk ook een methode die goed werkt; en misschien wel veel beter past bij jou.

Daarom hebben we met elke nieuwe sporter eerst een gesprek over doelen en wensen. We willen graag van je weten wat je leuk vindt om te doen, zodat je ook graag bij ons komt en het vol blijft houden!

Het aanbod is breder dan je denkt

Het leuke van deze nieuwe ontwikkeling is dat er steeds meer verschillende dingen gebeuren binnen de fitnessclub. Zo is er soms al een fysiotherapeut, zijn er speciale groepen voor ouderen, kids en tieners. Worden er bokslessen en small group training gegeven. Kun je gewoon lekker komen fietsen of dansen. Of je wilt misschien een personal training op maat. Maar wat dacht je van specialisten in huis op het gebied van verzorging, beauty, voeding en leefstijl? Ook dat past perfect bij een gezonde beweegclub!