In 30 minuten fit… eGym!

Snel weer in conditie raken of afvallen door twee keer per week 30 minuten te trainen? Dat kan met eGym. De training lijkt meer een spel dan fitness en toch zijn de resultaten geweldig! De handige app houdt je vorderingen bij en jouw trainer begeleidt je elke 6 weken voor maximaal resultaat. Weinig tijd of geen sportfan? Met eGym is fitter en sterker worden voor iedereen bereikbaar!

Hoe werkt eGym?

De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband of tag.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt! Op de displays zie je jouw vorderingen en wordt je uitgedaagd jouw prestaties elke keer een stap te verbeteren. Zo gemakkelijk was sporten nog nooit!

Train met eGym effectief als nooit tevoren

eGym is een cirkeltraining met apparaten die door continue meting steeds aan de kracht van de sporter aanpassen. Door de programma keuze kun je het trainingsdoel veranderen van conditie en kracht naar bijvoorbeeld vetverbranding, revalidatie of topsport begeleiding. Met elke 6 weken een evaluatie door de trainer ben je verzekerd van resultaat!

Sporten in spelvorm met app

Jouw training is een uitdaging die je met jezelf aangaat. Je ziet jouw beweegritme op het scherm en verdient punten; zo lijkt sporten wel een spel! In de app volg je jouw vorderingen per spiergroep. Waar nodig stelt de trainer het programma bij als er spierdisbalans of andere blessures zijn. Daarmee is eGym volledig veilig en geschikt voor elk niveau.

Van jong tot oud

Wist je dat je spieren nooit te oud zijn om te leren? Spieren blijven je leven lang in ontwikkeling, je moet ze alleen wel blijven stimuleren! Omdat dit met eGym heel veilig en op je eigen tempo gaat is het super geschikt voor ouderen. Spierkracht is een groot voordeel bij alles wat je in het dagelijks leven doet.

Jongeren sporten graag op eGym door het interactieve systeem. De app kent voor hen geen geheimen! Je kunt vanaf 13 of 14 jaar sporten op eGym, de startleeftijd kan per club verschillen.

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

De enige manier om echt te ervaren hoe de eGym cirkel werkt is het gewoon een keertje te komen proberen. Al bij de eerste keer leer je meer over jouw startniveau, kracht en mogelijkheden. We heten je van harte welkom.

Meld je aan voor jouw gratis proeftraining!

Gratis Proefles

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen