fbpx

 

Wij helpen je graag met een goede start!

.

Easy Active Wageningen

WELKOM BIJ EASY ACTIVE WAGENINGEN!

Je bent welkom bij de gezelligste sportschool van Wageningen!

Graag nodigen we je uit voor een eerste vrijblijvend infogesprek. Bel of mail, of kies hierboven de button “Vrijblijvend infogesprek plannen” om zelf eenvoudig jouw afspraak in onze agenda te noteren.

We staan voor je klaar!

Bij een eerste kennismaking bespreken we samen met jou wat je doel is. Wil je meer bewegen voor je gezondheid en ontspanning? Houd je van groepslessen of wil je begeleiding en motivatie? Natuurlijk is de vrije fitnessruimte open voor jou, maar misschien past het beter bij jou om samen met de trainer te werken aan je kracht, conditie en balans. Ook kunnen we je helpen bij een gezond voedingspatroon en stressreductie. Sporten doen we altijd gecontroleerd en op maat voor jou.

Fit in 30 minuten per keer!

We hebben afwisselende programma’s waarbij je in 30 minuten een full body training krijgt die altijd op maat voor jou wordt aangepast. Je sport in een kleine groep altijd onder begeleiding van een personal trainer.

  • 30 minuten small group training: werk aan je kracht, conditie, snelheid en balans
  • 30 minuten Easy Boxing: snelheid en conditie training
  • 30 minuten Body & Mind: een mix van yoga en pilates

Personal Training

Wil je liever 1-op-1 begeleiding? Onze personal trainer kan je individueel trainen. Probeer het 4x voor slechts €95,=. 

Afvallen en gezonde voeding

NIEUW! Met het 3 maanden voedingsprogramma van Vytal en Easy Active leer je gezonder en slanker te gaan eten. Na een intake ga je aan de slag, met regelmatig advies van en contact met je begeleider. De Vytal app biedt je honderden recepten en een boodschappenbriefje voor het gemak! 

Wil jij ook meedoen? Starten kan op elk moment. Bel of mail gerust voor informatie. 

Thuis sporten

Kids workouts, 50FIT, BBB, Pilates en nog veel meer leuke lessen vind je op Clubeasyactive.nl. Voor als je een keertje (extra) thuis wilt sporten!

Sporten in Wageningen doe je bij Easy Active!

De mooiste sportclub van Wageningen, met veel ruimte en volop daglicht. Heerlijk om te sporten, heerlijk om te ontspannen!

Voor ons is het belangrijkste dat jij je thuis voelt. Kracht, conditie, groepsles of personal training, we zoeken samen naar de beste manier van sporten, die past bij jouw doel en interesses. Er is op vaste tijden een afspraak met de trainer, zodat je maximaal ondersteund wordt. Ook personal trainers staan voor je klaar.

Sluit je sportmoment af met een kopje koffie of thee in de gezellige zithoek. Combineer inspanning met ontspanning en voel je goed!

Team Easy Active Wageningen

GROEPSLES ROOSTER

Les: Van: Tot:
Spinning 18:00 18:45
Les: Van: Tot:
Combat 20:00 20:45
Les: Van: Tot:
Pilates 19:00 19:45
Les: Van: Tot:
Power 20:00 20:45
Les: Van: Tot:
Tai Gong 10:00 10:45
Les: Van: Tot:
Attack 19:00 19:45
Les: Van: Tot:
Paaldansen 19:00 19:45
Les: Van: Tot:
Power 20:00 20:45
Les: Van: Tot:
Pilates 19:00 19:45
Les: Van: Tot:
Yoga 20:00 21:45
Les: Van: Tot:
Attack 10:30 11:15
Les: Van: Tot:
Yoga 09:30 10:30