Groepslessen

Groepslessen doe je samen! In een groep motiveer je elkaar en onze enthousiaste instructeurs maken van elke les een belevenis! Wil jij spierkracht opbouwen, calorieën verbranden of werken aan je conditie? Kies uit het aanbod van jouw club; je vindt alle trainingen op de locatiepagina. Kom een keer meedoen en ervaar het zelf; we kijken uit naar je komst!

HIIT

High Intensity Interval Training. Een populaire term die wil zeggen dat je op hoge intensiteit in een korte periode het uiterste uit jezelf haalt. Na een intensieve training voel jij je energieker dan ooit. En wil je afvallen, dan helpt deze methode je ook lange periode na de training om je vetverbranding te verhogen. Behalve de HIIT zijn er meer groepslessen die je een effectieve vetverbranding geven. Vraag ernaar bij je club. Benieuwd of dit iets voor je is? Proberen mag altijd!

Ontspannen

De Body & Mind groepslessen zijn de ideale manier om geestelijk tot rust te komen en af te rekenen met stress, terwijl je lichaam zich toch lekker inspant. Het aanbod verschilt per club: van Body Balance en Yoga tot Pilates en Tai-Gong. Vraag gerust advies aan de trainers wat het beste bij jou past; sommige vormen zijn ook geschikt voor deelnemers met rugklachten of last van de gewrichten. Je werkt aan een soepel lichaam, een sterke core en betere ademhaling om mentaal en fysiek sterker te worden!

Gratis Proefles 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen