Fitnessclub Easy Active

Wat zoek je in een sportschool?

Bij Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid en om te ontspannen. Wat jouw motivatie ook is; wij helpen je graag met jouw gezonde leefstijl! Het is onze uitdaging om je te helpen bij het zoeken naar wat het beste bij jou past. Want wat je leuk vindt houd je veel langer vol! Wil je tips over lifestyle of voeding? Ook daarvoor staan onze teams voor je klaar. Wij houden van ons vak en dragen onze passie graag aan je over.

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou het beste helpen door sporten en bewegen leuk te maken. We luisteren goed naar wat jij wil en zorgen dat jij de begeleiding krijgt die het beste bij je past. Een groot deel van onze leden is in groepsverband actief, want samen sporten motiveert. Dat kan een groepsles zijn, maar ook in Small Group Personal Training (lees hier meer over 30Active). Ook de eGym cirkel is een prima plaats om elkaar te ontmoeten en te sporten. Sporten doe je voor jezelf, maar het is nog veel leuker om het samen te doen. Join The Club!

Groepslessen

Het is leuk om samen ergens aan te werken. De sfeer en de energie in een groep zorgen voor extra motivatie. En als je competitief bent ingesteld kun je je eigen prestaties afmeten aan die van anderen in de groep. Hoe leuk is dat? Met een superenthousiaste instructeur voor je groep kijk je elke week uit naar de volgende gezellige les. Van HITT of BBB tot Spinning of Yoga: goed voor je conditie, goed voor je ontspanning!

PT-check

Train je het liefst alleen, maar vind je het wel fijn om regelmatig nieuwe trainingsschema´s te krijgen of te worden gewogen en gemeten om je vorderingen in je conditie en kracht te zien, dan hebben wij de PT Check voor jou. Op vaste afspraakmomenten helpt jouw personal trainer je de juiste keuzes te maken om je doel te bereiken en zorgt dat je gemotiveerd blijft!

Personal training

Als jij gaat voor resultaat is Personal Training de meest effectieve keuze. Met een plan op maat is elke training speciaal op jouw lichaam en doel gemaakt. Jouw trainer begeleidt jou tijdens de training, maar geeft je ook de motivatie en zelfkennis om niet op te geven! Kies voor een personal trainer als je wilt afvallen, trainen voor een marathon of een goed sportritme op wilt bouwen, maar ook bij herstel van een blessure is de deskundigheid van een trainer de snelste weg naar succes.

Wil je meer weten over wat je allemaal bij jouw Easy Active vestiging in de buurt kunt doen? Kom dan langs of beter nog, probeer het gratis.

Sneller, slimmer, fitter… eGym!

Snel weer in conditie raken of afvallen door twee keer per week 30 minuten te trainen? Dat kan met de eGym. De apparaten worden één keer door een trainer voor jou afgesteld en daardoor passen ze zich iedere keer dat je gaat trainen aan jouw lichaamskenmerken aan. Deze methode is daarmee veilig bij blessures en ook veel ouderen vinden het prettig sporten. Het lijkt immers meer een spel dan fitness en toch zijn de resultaten geweldig! 

Gratis proberen

Personal Training

Ben jij er helemaal klaar voor om je doel te bereiken? Maar wil je daar wel graag deskundige hulp bij en worden gemotiveerd? Dan is personal training echt iets voor jou. Maak kennis met onze personal trainers en werk samen aan jouw fitheid en gezondheid.

Small Group PT
Wil je in groepsverband dezelfde individuele motivatie en aandacht voor jouw persoonlijke doel? Dan sluit je aan bij 30Active. In een groep van maximaal 8 personen train je twee per week. Het programma is afwisselend en wordt voor jou op maat aangepast.

Gratis proberen

Groepslessen

Veel van onze leden komen speciaal om samen met anderen te sporten. We hebben een mooi aanbod van conditie-, kracht- en danslessen, en ook yoga en pilates staan op het programma. Groepslessen zijn een leuke manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken. Doordat je sport in een groep motiveer je elkaar en onze enthousiaste instructeurs maken van elke les een belevenis! Kom een keer meedoen en ervaar het zelf! Op de locatiepagina van jouw club kun je zien aan welke trainingen je kunt meedoen. We kijken uit naar je komst!

Gratis proberen