fbpx

Easy Active Hasselt

Sporten in Hasselt doe je bij Easy Active!

Wil je direct beginnen? Bel of mail ons! Je kunt hierboven ook de button “Vrijblijvende info afspraak” gebruiken, waarmee je zelf eenvoudig een tijd kunt plannen in onze agenda.

We staan voor je klaar!

Waarom EGYM training werkt

Hoe vaak moet je sporten om fit te blijven? Hoe start je met conditie opbouwen? Last van je knie, maar toch willen bewegen? Al deze vragen beantwoorden wij graag. Omdat we je graag op weg helpen! Want sporten in Hasselt doe je bij Easy Active!

Je kunt bij ons in 30 minuten fit worden op de EGYM cirkel. Een cirkel van apparaten die je bijna volledig begeleiden en waarop je precies jouw voortgang kunt zien. Onze trainers zijn er voor om jouw training precies op je af te stemmen. Ook zorgen ze ervoor dat je met plezier sport; want gezellig is het in Hasselt ook!

Liever 1-op-1 met een personal trainer? Ga ervoor!

Je bereikt ons via hasselt@easyactive.nl.

Afvallen en gezonde voeding 

NIEUW! Met het 3 maanden voedingsprogramma van Vytal en Easy Active leer je hoe je jouw menukeuze aanpast om gezonder en slanker te eten. Na een intake ga je aan de slag. Je hebt daarbij regelmatig advies en contact met je begeleider. De Vytal app biedt je honderden recepten en een boodschappenbriefje voor het gemak!

Leefstijl Coach

De Leefstijl Coach geeft je een totaal advies. We kijken daarbij niet alleen naar je beweeg- en voedingspatroon, maar ook meten wij de vitamines en mineralen in je lichaam. Een disbalans of tekort kan klachten geven, die we hiermee in kaart brengen en waar we aan gaan werken. Dus zo wordt je op alle fronten fitter!

Thuis sporten

Bij Easy Active hebben we Clubeasyactive: het youtube kanaal met allerlei leuke lessen voor als je een keer (extra) thuis wilt sporten! Kies een leuke les yoga, Pilates, BBB of doe de Kids Workouts met je gezin!

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

We starten altijd met een kennismaking, waarin we samen jouw doel bepalen. Daarmee maken we de keuze voor het te volgen programma. EGYM is simpel, effectief en leuk om te doen! We staan voor je klaar, Join the Club!

Team Easy Active Hasselt

GROEPSLES ROOSTER

Les: Van: Tot:
X 08:00 10:00
Les: Van: Tot:
X 08:00 10:00
Les: Van: Tot:
X 08:00 10:00
Les: Van: Tot:
X 08:00 10:00
Les: Van: Tot:
Walk & Talk 19:00 20:00
Les: Van: Tot:
X 08:00 10:00
Les: Van: Tot:
X 08:00 10:00