fbpx

KIJK TERUG EN STAP VOORUIT!

KIJK TERUG EN STAP VOORUIT!

We maken elke decembermaand de spreekwoordelijke balans op en staan even stil bij wat we het afgelopen jaar beter hadden kunnen doen. Prima natuurlijk, maar richt vooral je blik vooruit: plan bijvoorbeeld je sportmoment nu alvast in je agenda als je meer wilt bewegen. Schep nu de voorwaarden om dat mogelijk te maken. Dan start je 2023 al met nieuwe energie!

Tevreden?

Ben je tevreden over de hoeveelheid beweging op jouw kalender van het afgelopen jaar? Ja: vul dan je sportmomenten nu alvast in en houd dat goede ritme vol. Je bent goed bezig om van 2023 een topjaar te maken!

Of ben je niet tevreden over jouw bewegingsmomenten van 2022?

Ben je ontevreden over je conditie, je motivatie en je aantallen keren bewegen in het afgelopen jaar? Dan zijn wij heel blij met jou! Want wij doen bij Easy Active niets liever dan je te helpen om daar verandering in te brengen! Kijk terug naar wat minder ging en stap samen met ons een grote pas vooruit in de goede richting!

Hoe gaat Easy Active mij in beweging krijgen?

Het meest voor de hand liggende, maar ook het lastigste wat wij gaan doen voor jou is: zorgen dat jij ZIN krijgt om te BEWEGEN! Zelfs al vind jij jezelf hartstikke onsportief, is een clubsport niet voor je weggelegd en heb je nog nooit een sportschool bezocht: wij vinden een manier die bij jou past.

De zin om te bewegen komt vanzelf als het leuk is!

Het bijzondere van bewegen is dat je dat met je lijf doet, maar dat je brein er ook mee verbonden is. Beweging is een total-body experience! Als jij gemotiveerd bent om je oefeningen vol te houden, dan gebeurt dat. Maar andersom ook: heb je moeite met volhouden en heb je er ook heel veel plezier in, dan is de kans dat je slaagt ook vele malen groter! Plezier in wat je doet is super belangrijk. Niet iedereen hoeft met zwaar gewicht te sporten: dansen is ook beweging! Of past een yogales met spieroefeningen of bokstraining beter bij jou?

Beweging is noodzakelijk voor iedereen

Als je gaat bewegen, wordt je vanzelf sterker, fitter en gezonder. Je kunt zelf bepalen hoe groot de stappen zijn die je daarin wilt zetten, maar beweging werkt voor iedereen. Al onze lichaamsfuncties hebben nu eenmaal beweging nodig om goed te functioneren. Je spieren verslappen als je ze niet gebruikt, je maakt minder energie voor dagelijkse activiteiten en je slaapt ook minder goed als je niet beweegt.

Heb je behalve een beweegdoel ook nog een gezondheidsdoel?

Zeker als je lichamelijke klachten ervaart kan beweging ervoor zorgen dat deze verminderen en dat je je lekkerder in je vel voelt. In een persoonlijk gesprek kun je dit aangeven bij de trainers. Ze maken dan graag een plan op maat voor jou. Eerst en vooral een plan dat past bij wat jij leuk vindt om te doen. En een doel om te behalen zorgt voor extra motivatie.

Wat wordt jouw beweegdoel voor 2023?

Kom binnenkort even langs voor een afspraak bij Easy Active!