fbpx

Home Workouts voor iedereen!

Home Workouts voor iedereen!

De Easy Active trainers zorgen ervoor dat jij ook thuis nog een keertje extra kunt sporten. Niet iedereen heeft ruimte in zijn agenda of zin om twee of drie keer in de week naar de spotschool te komen. Maar een korte video volgen is voor iedereen haalbaar! Op ons youtube kanaal clubeasyactive.nl staan inmiddels uitgebreide series trainingen. Van yoga en cooling down tot spiertraining, BBB en boxing. Van 50FIT tot Kids Workout. Kies maar!

We zitten allemaal veel te vaak!

Misschien had je er nog nooit aan gedacht om een extra video workout per week in je planning op te nemen. Maar het is wel een heel goed idee! We zitten allemaal veel te lang per dag en dat gaat op de lange termijn allerlei lichamelijke klachten opleveren. Blijf dus zoveel mogelijk in beweging. En met een trainingsvideo is dat nog leuk ook! Wissel het ook af: doe eens een yoga oefening, een langere video of een korte stretch. Elke vorm van beweging heeft een positief effect.

De juiste uitvoering is belangrijk

Je sport omdat je gezonder wilt worden en vaker wilt bewegen. Je voegt dan een belasting toe op je spieren, waardoor ze sterker, soepeler en actiever worden. Dat geeft je energie!

Maar bij een onjuiste uitvoering van een basis oefening kan het al mis gaan. Je krijgt spierpijn en mist hierdoor motivatie om door te gaan. Je voelt je niet fitter, maar het tegendeel. En het is lastig meedoen vanuit je woonkamer met een video die te snel of te moeilijk wordt. Vanuit deze uitgangspunten worden onze video’s gemaakt.

Alsof de trainer naast je staat

De Easy Active trainingen zijn precies zoals bij ons op de club. De trainer geeft je duidelijke aanwijzingen voor je techniek, zodat je de oefening correct uitvoert. De eerste keren let je extra goed op de tips. Daarna kun je het zelf en zul je de intensiteit van de oefeningen ook verhogen. Ook daarvoor worden tips gegeven in de video. Herhaal een video dus altijd een aantal keer; dat doen we met de groepslessen immers ook! Door de herhaling worden je spieren op deze oefeningen getraind en ben je goed bezig!

Maak je keuze

Op clubeasyactive.nl vind je een hele uitgebreide serie aan workout video’s. Het leuke van een video is dat je het gewoon kunt proberen. En denk je na een paar minuten; dat is het toch niet voor mij, dan switch je gewoon tot je jouw favoriet gevonden hebt! Neem de tijd om een aantal trainingen uit te proberen- daar maken wij ze voor!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe video’s? Abonneer je op clubeasyactive.nl! En laat af en toe een leuk berichtje achter voor de trainers; dat vinden ze leuk!