fbpx

De 5 grootste ergernissen in de sportschool

De 5 grootste ergernissen in de sportschool

Als je bij Easy Active sport wil je lekker je gang kunnen gaan en een leuke tijd hebben. Je wilt je niet ergeren aan je buurman die de hele tijd hardop zit te bellen. Of overal rondslingerende attributen tegenkomen. Om te zorgen voor een fijne sportomgeving hebben we huisregels; en als we ons daar allemaal aan houden voorkomen we de onderstaande ergernissen!

  1. Hardop bellen
  2. Ontplofte kleedkamer
  3. Gewichten en attributen slingeren rond
  4. Zweet op toestellen
  5. Schoonmaak

Nummer 5: schoonmaak

Het lijkt zo gewoon, maar voor de club open gaat hebben de schoonmakers hun ronde al gedaan door de toiletgroepen, douches en kleedkamer. Zo kom jij in een frisse club binnen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we zuinig zijn op onze locatie en die schoon houden. Een grote ergernis is sporten in een zaal waar het zand op de grond ligt en de stofwolken je tegemoet waaien.

Nummer 4: zweet op toestellen

Een sporttoestel vol zweetafdrukken van de vorige sporter hopen we in onze club niet tegen te komen. Daarvoor hebben we een aantal regels opgesteld. Zo is het gebruiken van een eigen handdoek verplicht als ondergrond op de toestellen en maak je handvaten na gebruik even schoon met een doekje. Kleine moeite!

Nummer 3: rondslingerende attributen

Thuis ruim je je spullen ook netjes op na gebruik, toch? In de fitness is dat een vaste regel. Wat je gebruikt hebt, leg je terug op de plek waar het vandaan komt. Zo hoeft niemand te zoeken naar attributen en blijft alles keurig op volgorde.

Nummer 2: ontplofte kleedkamer

Als je bij binnenkomst al overal rommel om je heen ziet: rondslingerende bidons, tassen, papiertjes en lege drinkflesjes; dan begint je sportmoment niet als ontspanning. We houden onze kleedkamers dan ook rommel-vrij en gebruiken voor losse spullen de kluisjes.

Nummer 1: hardop bellen

Je komt sporten om je werk en je drukke agenda even naast je neer te leggen. Logisch dat je dan niet anderen wilt horen overleggen, plannen en bellen! Behalve als je je eigen muziek luistert, hoort een telefoon niet op de fitnessvloer.

Eigenlijk zijn de ergernissen in deze top 5 voor ons vrijwel niet van toepassing. Met elkaar letten we op een fijne sfeer; want daarvoor kom je sporten bij Easy Active: Join The Club!