fbpx

EERSTE HULP BIJ THUISSPORTEN

Als ik de sportschool binnenloop word ik begroet, ik kan de trainer vragen of ik een oefening juist uitvoer, ze letten op me; hoe is het met je knie? Als ik het nodig heb kan ik een oefeningen schema of voedingstips vragen. De muziek, de ruimte en alle sportende mensen motiveren natuurlijk ook enorm. 

MIJN SPORTSCHOOL…

Juist op deze momenten bedenk ik me; DAT is waarom ik naar mijn sportschool ga. De sfeer, de positieve energie en de hulp van de trainers. ZIJ zijn mijn motivatie, mijn stok achter de deur en helpen mij de juiste keuzes te maken! 

Het gesprek van de dag gaat met name over hoe we in beweging blijven en gezond eten. We zijn zo gewend om daar tijdens het bezoek aan de sportclub met elkaar en de trainers over te praten, te sparren en elkaar te motiveren om gezond en fit te blijven. 

We hebben zo goed als het kan een balans gevonden tussen thuiswerken en schoolwerk. We hebben de eerste stap durven zetten om thuis te gaan sporten met behulp van online video’s en het volgen van live trainingen. Maar dan komt de volgende behoefte:  

Ik wil mijn conditie op peil houden; maar moet ik dan wel deze online les volgen? En als ik last van mijn knie heb; mag ik dan wel meedoen met een BBB les? En welke voeding sluit aan bij mijn trainingsschema?

HELP, IK HEB EEN VRAAG!

Zou het niet fijn zijn als je nu ook jouw trainer bij de sportschool om raad kan vragen? Om tips en motivatie bij het trainen en om advies wat het beste bij jou past?

Daar is je sportschool voor; je vragen beantwoorden en ook zorgen dat je het meeste resultaat hebt bij je oefeningen, doordat je weet HOE je de oefeningen uitvoert. En hoe vaak. En welke oefening past bij slanker of juist sterker worden. Voor vragen over sport en voeding kun je bij jouw club terecht. Ook nu!

VRAAG HET JE TRAINER!

Wil jij thuis sporten, maar kun je jezelf er niet toe zetten? Sport je thuis, maar twijfel je of je de juiste oefeningen doet? Wil je advies of een schema? Of heb je behoefte aan begeleiding bij je voeding? 

Voor al deze vragen staat het team van jouw sportschool voor je klaar. Net als altijd. App of mail. We kijken er naar uit om jou op weg te kunnen helpen! Jouw Eerste Hulp Bij Thuissporten is de sportschool!