fbpx

STARTEN MET SPORTEN DOEN WE SAMEN

STARTEN MET SPORTEN DOEN WE SAMEN ….EINDELIJK!

Onze deuren zijn weer geopend, alle faciliteiten zijn weer beschikbaar en wat hebben we alweer enorm veel energie in huis met alle sporters!

Kan ik dan ook veilig sporten, vraag je je misschien af? Zeker weten!

Sporten in onze clubs gebeurt met een aantal duidelijke regels. Zo voelt iedereen zich goed. En wat nog veel belangrijker is; we gaan er samen aan werken dat onze sporters binnen een paar weken een enorme stap vooruit zetten als het gaat om hun gezondheid en hun weerstand. Want dat is waar onze clubs voor staan!

SPORTEN IS GOED VOOR JE SPIEREN, JE HART, JE WEERSTAND

Wie regelmatig beweegt zorgt voor veel meer dan een goede conditie. Je zorgt ervoor dat je hele lichaam actief blijft, dat je spieren blijft ontwikkelen, dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd en dat je een goede weerstand behoudt.

SAMEN SPORTEN MOTIVEERT

Onze sportclubs zijn ook nog eens een sociale ontmoetingsplek. Van de trainers die je kennen en weten hoe ze je moeten motiveren, tot de leden op jouw vaste sportdag waar je een praatje mee maakt en die zorgen dat een sportmoment gezellig is en even tijd voor jezelf.

ALTIJD RUSTIG SPORTEN OP AFSPRAAK

Al die redenen zijn zo belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

En voor alle leden die het spannend vinden om de eerste keer te komen sporten of die nog twijfel hebben “of het wel al kan” willen we het volgende zeggen: je bent bij ons van harte welkom op een rustig moment, zodat je in de daluren kunt komen sporten. Laat het ons weten door te bellen of mailen en we maken een persoonlijke afspraak met jou.

MAAK GERUST EEN PERSOONLIJKE EERSTE AFSPRAAK

Laat je niet tegenhouden om te komen sporten door een onzeker gevoel; je voelt je vast weer vol energie als je de eerste stap hebt gezet!

SNEL WEER FIT?

De eerste keer dat jij komt sporten bespreken we altijd hoe het met je gaat. Heb je klachten? Hoe is je conditie? Waar wil je aan werken?

We zorgen dat je start op een verantwoorde manier en dat de trainer jouw vorderingen volgt. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen, zodat je snel merkt dat je vooruit gaat.

VOOR BEGELEIDING KOM JE NAAR EASY ACTIVE

Wil jij de komende periode resultaten boeken en een paar kilo afvallen, je conditie verbeteren en je weer fit voelen? Doe het dan samen met Easy Active.