Kickboksen in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een plek waar je lekker kunt kickboksen in Nijmegen?

Bij SportsPalace bieden we een uitdagende groepsles aan: Kick Fun. Een laagdrempelige manier, waardoor kickboksen voor iedereen toegankelijk is.

KICK FUN GROEPSLESSEN

Heb jij zin om even lekker je frustraties eruit te gooien? En hou je wel van een uitdagende, stevige workout? Kom naar Kick Fun! Kick Fun is vergelijkbaar met een ‘gewone’ kickboksles. Het enige verschil is dat je oefent met een mobiele bokszak in plaats van met een partner. Op aanwijzingen van de trainer mag je naar hartelust stoten en trappen tegen de bokszak. Dit is niet alleen fijn voor je mind, maar ook voor je lichaam: Kick Fun is een complete workout, waarbij alle spiergroepen optimaal worden benut. Hierdoor krijg je meer uithoudingsvermogen, een sterkere core en een gespierder lichaam.

WAAROM KICKBOKSEN IN NIJMEGEN BIJ SPORTSPALACE:

Waarom je vandaag nog zou moeten starten met Kick Fun bij SportsPalace? Simpel:

  • Geen ervaring nodig
  • Professionele begeleiding
  • Uitdagende lessen
  • Full body workout
  • Stressverlagend

Onze Kick Fun lessen zijn geschikt voor iedereen omdat je oefent met een bokszak in plaats van een partner. Hierdoor kun je op een hele veilige, laagdrempelige manier ontdekken of kickboksen bij jou past. Doordat onze lessen regelmatig wisselen, blijft Kick Fun ook voor meer gevorderde kickboksers uitdagend. Heb je lekker getraind en wil je daarna nog even ontspannen? Dan is dat ook mogelijk in onze wellness.

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES KICKBOKSEN IN NIJMEGEN

Zou jij graag willen beginnen met kickboksen in Nijmegen? Meld je dan aan voor een proefles via onderstaand formulier. Heb je nog vragen over onze lessen? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

    Informatie aanvragen

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.