fbpx

Sneller, slimmer, fitter… eGym!

 

Hoe werkt eGym?

De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband of tag.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Train met eGym effectief als nooit tevoren

eGym is een cirkeltraining met revolutionaire fitnesstoestellen voor training, maar ook revalidatie. De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spierkracht en -functie opbouw tot atletiek en sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding. De apparaten functioneren als een computer, die door continue meting de individuele trainingsbehoefte invult. Spierkrachttraining wordt zo optimaal effectief om te doen!

Sporten wordt leuker met de spelvorm en app

Jouw training is een uitdaging die je met jezelf aangaat. Op het scherm zie je jouw beweegritme en je wordt als in een spel gemotiveerd om het zo goed mogelijk uit te voeren. Je verdient punten en wordt gemotiveerd doordat je jouw resultaten ook direct kunt inkijken; op de eGym apparaten, maar ook via de app!

De app biedt nog veel meer opties om je betrokken te houden bij jouw sportieve momenten! Ook thuis kun je deze gebruiken. Op de club kijkt de trainer regelmatig samen met jou naar je resultaten en hij past de training aan als er sprake is van spierdisbalans of andere blessures of beperkingen. Daarmee is eGym volledig veilig en geschikt voor iedereen op elk niveau.

Van jong tot oud

Wist je dat je spieren nooit te oud zijn om te leren? Spieren blijven je leven lang in ontwikkeling, je moet ze alleen wel blijven stimuleren! Omdat dit met eGym heel veilig en op je eigen tempo gaat is het super geschikt voor ouderen. Spierkracht is een groot voordeel bij alles wat je in het dagelijks leven doet.

Jongeren sporten graag op eGym door het interactieve systeem. De app kent voor hen geen geheimen! Je kunt vanaf 13 of 14 jaar sporten op eGym, de startleeftijd kan per club verschillen.

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

De enige manier om echt te ervaren hoe de eGym cirkel werkt is het gewoon een keertje te komen proberen. Al bij de eerste keer leer je meer over jouw startniveau, kracht en mogelijkheden. We heten je van harte welkom.

Meld je aan voor jouw gratis proeftraining!


Aanmeldformulier

[campform action=1880 doel="Aanmelding_eGym" locations="3,4,5,7,8,2,10,11,13,18,22"]